Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Cluj vrea să-i ia locul lui Paul Walker în Fast and Furious

După ce starul din filmul "Furios şi Iute" a murit într-un accident, un tânăr din Cluj vrea să-i ia locul! Şoferul începător s-a filmat în timp ce gonea cu 240 de kilometri la oră pe autostradă.

Vezi și

Ba chiar s-a şi lăudat că a dat şpagă pentru a-şi lua permisul. Un permis care-l ajută acum să-şi impresioneze prietenii de pe o reţea şi socializare şi să pună în pericol viaţa oamenilor.

E major, sănătos, are toată viaţa înainte. Şi o trăieşte la intensitate maximă. Idolul său este Nelson. Nu Mandela, ci Mondialu.

"Dacă Nelson a fost Schumacher de Ungaria, eu mi-s Schumacher de România. Depăşim pe fraierii ăştia", ţipă bărbatul în filmuleţul cu care se mândreşte. 

Şoferul a postat mândru filmuleţul pe pagina de facebook. O cursă iresponsabilă prin care nu-şi pune în pericol doar propria viaţă. Ci şi a sute de oameni nevinovaţi. Îşi permite. Are maşină puternică, are şi permis.

După ce a postat şi al doilea filmuleţ pe Facebook, tânărul a ajuns vedetă pe internet. A urmărit cu atenţie toate articolele care s-au scris despre el şi le-a postat mândru pe profilul său.

După ce au fost luaţi peste picior, poliţiştii din Cluj au deschis o anchetă. Tânărul iute şi furios ar putea rămâne fără permis. Însă ca el sunt mulţi. Cu maşini şi mai puternice.

În urmă cu doi ani, tot lângă Cluj, doi tineri au făcut o liniuţă cu viteze de peste 300 de kilometri pe oră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr din Cluj vrea să-i ia locul lui Paul Walker în Fast and Furious