Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Oradea a fost bătut cu bestialitate de câţiva indivizi mascaţi!

Incidentul a avut loc în parcarea unui mall din oraş, sub privirile îngrozite ale iubitei sale, care striga după ajutor.

Vezi și

 Incidentul a avut loc în parcarea unui mall din oraş, sub privirile îngrozite ale iubitei sale, care striga după ajutor. Din nefericire, nu a fost nimeni prin preajmă, iar bătăuşii au plecat abia după ce s-au asigurat că bărbatul nu se mai ridică.

Marius şi prietena lui, Camelia, doar ce ieşiseră de la sală şi se îndreptau către un taxi. Voiau să meargă acasă, dar au ajuns la spital, după ce un grup bărbaţi cu feţele acoperite l-au luat la bătaie pe Marius.

De pe patul de spital, şi Marius îşi aduce aminte că ploaia de lovituri nu s-a oprit după ce s-a prăbuşit la pământ. Strigătele disperate ale prietenei sale nu i-au oprit pe bătăuşi. Ei s-au făcut nevăzuţi abia după ce şi-au dat seama că tânărul nu mai mişcă.

Starea lui a fost atât de gravă, încât medicii au fost nevoiţi să-i inducă o stare de comă. Abia după o zi l-au trezit. Când va ieşi din spital, vrea să meargă la poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr din Oradea a fost bătut cu bestialitate de câţiva indivizi mascaţi!