Antena Meniu Search
x

Suceava: Un tanar si-a rapit verisoara, apoi a violat-o si a ucis-o

O pasiune bolnava a destramat o familie din Suceava. Un tanar si-a rapit verisoara de 14 ani, a batjocorit-o si a ucis-o. I-a ascuns apoi trupul intr-o padure si i-a lasat pe parinti sa o caute aproape doua saptamani

Vezi și

El a fugit in Germania, sa scape de politisti, dar n-a reusit. Cu catuse la maini, i-a condus aseara pe politisti la mormantul adolescentei. “Era legata de maini cu ata, dezbracata, taiata la gat, taiata in partea dreapta, 12 centimetri la gat, a ingropat-o acolo si a plecat. Erau puse niste crengi pe ea”, a povestit familia.

“Politistii au identificat cadavrul minorei intr-o zona impadurita din cantonul silvic Solca. Cadavrul prezenta urme vizibile de violenta”, a declarat Ionut Epureanu, purtator de cuvant IPJ Suceava. O violenta care a incoltit in mintea bolnava a verisorului ei. Baiatul de 19 ani o vedea aproape in fiecare zi si a inceput sa teasa un plan diabolic. Nimeni nu a banuit la ce se gandeste. Nici fata de 14 ani nu si-a dat seama, pana cand nu a inceput sa se lupte pentru viata ei.

Dupa ce si-a satisfacut poftele bolnave, tanarul s-a intors in casa verisoarei sale ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Mai mult, cand parintii copilei au inceput sa se ingrijoreze, tanarul a inceput sa inventeze o poveste. “Eu, cand l-am sunat, mi-a spus ca a lasat-o aici pe ulita vorbind la telefon si el a plecat in sat, nu stie nimic”, a povestit mama fetei.

Doua zile mai tarziu, baiatul a plecat la munca in Germania. In urma si-a lasat rudele indurerate care isi cautau cu disperare fata. Abia aseara tanarul i-a condus pe politisti la locul in care a ascuns trupul verisoarei sale. “Suspectul a fost audiat, ocazie cu care si-a recunoscut fapta, precizand ca a exercitat acte de violenta asupra victimei in data de 17 mai”, a mai explicat Epureanu.

In telefonul tanarului oamenii legii au gasit si cartela SIM a fetei. Anchetatorii incearca acum sa afle daca tanarul a actionat singur sau a avut complici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Stiri sociale » Suceava: Un tanar si-a rapit verisoara, apoi a violat-o si a ucis-o