Antena Meniu Search
x

Accidentul din Adjud a distrus familii! Un tată şi-a îngropat astăzi fetele

Erika şi Ştefania, două copile de nouă şi doisprezece ani au murit vineri, lângă Adjud, împreună cu mama lor. Şoferul maşinii în care se aflau a făcut atunci un viraj mortal

de Redactia Observator

la 18.08.2014 , 19:37

Erika şi Ştefania, două copile de nouă şi doisprezece ani au murit vineri, lângă Adjud, împreună cu mama lor. Şoferul maşinii în care se aflau a făcut atunci un viraj mortal

Lângă sicriele fetelor lui, Valentin se roagă. În familia Sârbu, nimeni nu şi-a mai găsit liniştea după ce un poliţist i-a anunţat de tragedie.

Mama îşi urcase vineri dimineaţă fetele în maşina unui prieten şi au plecat împreună într-o excursie, spre Slănic Moldova. Şoferul maşinii în care se aflau a făcut un viraj mortal. Iar maşina s-a izbit de un alt autoturism care venea din sens opus. Mama şi fetele ei au murit pe loc.

Vezi și

Pentru Erika, Ştefania şi mama lor, Carmen, a fost astăzi ultimul drum. Prietenii şi colegii de şcoală au ţinut fotografiile fetelor în mâini şi le-au scris mesaje pe coroane împletite din flori albe.

În sicriul ei, tatăl a aşezat un ursuţel alb din pluş, jucăria preferată a fetei. Copila era nedespărţită de mamă, aşa că tatăl a decis să le îngroape împreună, în acelaşi cavou. Lângă mormintele bunicilor, pe care chiar micuta le-a îngrijit..

Tot la Brăila a fost îngropat astăzi şi şoferul care a condus spre moarte o mamă şi fetele ei. O altă familie din Oneşti îşi va duce mâine morţii la groapă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi stat peste program la muncă, doar pentru a scăpa de îndatoriri personale?
Observator » Stiri sociale » Accidentul din Adjud a distrus familii! Un tată şi-a îngropat astăzi fetele