Antena Meniu Search
x

Un timișorean susține că a fost amenințat de membrii clanului Cârpaci

Un timişoarea a ajuns în pragul disperării. Omul spune că de aproape doi ani familia îi este ameninţată şi intimidată de membri clanului Cârpaci. Până acum, a depus mai multe plângeri la poliţie, dar nimeni n-a luat niciun fel de măsură, acuză bărbatul. Cazul a ajuns chiar şi în atenţia primarului.

Vezi și

Un timişoarea a ajuns în pragul disperării. Omul spune că de aproape doi ani familia îi este ameninţată şi intimidată de membri clanului Cârpaci. Până acum, a depus mai multe plângeri la poliţie, dar nimeni n-a luat niciun fel de măsură, acuză bărbatul. Cazul a ajuns chiar şi în atenţia primarului.

Problemele lui Bogdan ar fi început încă de acum doi ani. Imediat după ce s-a mutat în noul apartament. Rând pe rând, vecinii lui au cedat presiunilor şi şi-au vândut locuinţele. La preţuri mult sub cele din piaţă.

Membrii clanului Cârpaci sunt proprietari a zeci de imobile istorice din centrul Timişoarei. Liderul clanului, Ionelaș Cârpaci a fost condamnat în instanță la 10 ani și 4 luni de închisoare cu executare şi la plata unei daune de peste un milion de euro, după ce a fost acuzat că a devenit proprietarul mai multor clădiri, cu acte false.

Ionelaş Cârpaci este însă de negăsit. A fost dat în urmărire internaţională.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un timișorean susține că a fost amenințat de membrii clanului Cârpaci