Antena Meniu Search
x

Un TIR încărcat cu seminţe de floarea-soarelui s-a răsturnat pe o şosea din judeţul Vaslui

Şoseaua udă şi viteza au creat probleme şi în judeţul Vaslui. Un TIR încărcat cu seminţe de floarea-soarelui s-a răsturnat într-o curbă şi a paralizat circulaţia pe ambele sensuri mai bine de trei ore

Vezi și

Şoseaua udă şi viteza au creat probleme şi în judeţul Vaslui. Un TIR încărcat cu seminţe de floarea-soarelui s-a răsturnat într-o curbă şi a paralizat circulaţia pe ambele sensuri mai bine de trei ore

Remorca a ajuns de-a latul drumului, după ce şoferul camionului a pierdut controlul. Cu greu, un utilaj a reuşit să elibereze şoseaua. 

Şoferul de 21 de ani a avut noroc să scape din accident cu răni uşoare. E neputincios în faţa dezastrului. Toată încărcătura este împrăştiată pe şosea.

În ajutor au venit localnicii din apropiere. Oamenii au strâns seminţele de floarea-soarelui şi au căutat soluţii pentru ca drumul să fie eliberat cât mai repede.

Remorca TIR-ului a blocat compet şoseaua. O coloană de zeci de TIR-uri s-a format pe ambele sensuri. După mai multe încercări, un utilaj de la Drumuri a reuşit să elibereze şoseaua. Şoferul ar putea să suporte pagubele, în cazul în care marfa nu e asigurată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Un TIR încărcat cu seminţe de floarea-soarelui s-a răsturnat pe o şosea din judeţul Vaslui