Antena Meniu Search
x

Un transport agabaritic prost organizat a dat peste cap traficul din judetul Buzau

Unde nu e cap, vai de... cablurile de inalta tensiune. Un transport agabaritic prost organizat a dat peste cap totul in calea lui: de la trafic, pana la alimentarea cu energie electrica. Toata harababura s-a petrecut aseara pe drumurile din judetul Buzau.

Vezi și

Ca melcul. Cam asa s-au deplasat cele doua platforme agabaritice. Acolo unde totul a mers bine, au inaintat cu 10 kilometri pe ora. Dar au fost si portiuni de drum, unde s-a stat. ore in sir. La o trece de nivel cu calea ferata in Valea Ramnicului, transportul depasea limita maxima de inaltime. O armata de oameni s-a mobilizat, ca sa protejeze cablurile de inalta tensiune.

“Primul obstacol asta ar fi: pasajul de trecere peste calea ferata, pe care il amenajam, astfel incat sa putem trece in siguranta”, a spus Marius Tudose, manager departament Transporturi Agabaritice.

Cu toate masurile de precautie luate, cateva cabluri de curent au fost culcate la pamant, iar localnicii din zona au ramas in bezna.

La intrarea in Ramnicu Sarat, cele doua decantoare imense de bere au fost primite cum se cuvine. Politistii au eliberat traficul in calea lor, iar o multime de gura-casca le-au filmat cu telefoanele mobile.

Cele doua trailere ar trebui sa ajunga joi la Miercurea Ciuc. Fiecare platforma masoara 30 de metri lungime. Transportul trebuie sa treaca prin mai multe orase pana sa ajunga la destinatie, asa ca traficul va fi afectat pe tot traseul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Un transport agabaritic prost organizat a dat peste cap traficul din judetul Buzau