Antena Meniu Search
x

Un turc s-a ascuns sub un camion cu roşii pentru a ieşi din ţară. A fost reţinut la vamă (VIDEO)

Poliţiştii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac - Nagylak au depistat un bărbat din Turcia, care a încercat să iasă ilegal din ţară, ascuns pe osia unui automărfar încărcat cu roşii, informează printr-un comunicat de presă, purtătorul de cuvânt al STPF Arad, Mihaela Leş

Poliţiştii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac - Nagylak au depistat un bărbat din Turcia, care a încercat să iasă ilegal din ţară, ascuns pe osia unui automărfar încărcat cu roşii, informează printr-un comunicat de presă, purtătorul de cuvânt al STPF Arad, Mihaela Leş.

"În dimineaţa seara zilei de joi, la Punctul de Trecere al Frontierei Nadlac - Nagylak s-a prezentat, pe sensul de ieşire din ţară, cetăţeanul turc Saglam Z., în vârstă de 39 de ani, conducând un automărfar înmatriculat în Turcia şi care, conform documentelor de însoţire a mărfii, transporta roşii din Turcia pentru o societate comercială din Germania.

Cu ocazia controlului fizic al autovehiculului, poliţiştii de frontieră au constatat că sub şasiu, pe osia remorcii mijlocului de transport, se află ascuns un bărbat", a spus Mihaela Leş.

Potrivit acesteia, în urma verificărilor efectuate de către poliţiştii de frontieră arădeni, s-a stabilit că cel în cauză se numeşte Mehmet A., are vârsta de 24 de ani şi este cetăţean turc.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

El a declarat în cadrul primelor cercetări că dorea să ajungă în Spaţiul Schengen şi a recurs la această metodă deoarece nu avea o viză care să îi permită acest lucru.

În cursul cercetărilor, conducătorul auto a declarat că nu are cunoştinţă despre modul în care şi când s-a ascuns sub remorca automărfarului conaţionalul său.

 "Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele lui Mehmet A. acte de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar pe numele şoferului turc au întocmit acte de urmărire penală pentru complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun", a conchis Mihaela Leş. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Un turc s-a ascuns sub un camion cu roşii pentru a ieşi din ţară. A fost reţinut la vamă (VIDEO)