Antena Meniu Search
x

Tragedie în Munţii Bucegi! Un tânăr a murit, după ce a căzut într-o prăpastie. Plecase singur într-o drumeţie periculoasă

Un turist şi-a pierdut viaţa în Munţii Bucegi, după a căzut într-o prăpastie. Bărbatul avea 35 de ani şi plecase de unul singur în drumeţie.

Vezi și

Un turist şi-a pierdut viaţa în Munţii Bucegi, după a căzut într-o prăpastie. Bărbatul avea 35 de ani şi plecase de unul singur în drumeţie.

Câţiva turişti i-au auzit ţipătul din depărtare şi au sunat după ajutor, însă până când salvamontiştii au putut ajunge la el, era deja prea târziu.

Tragedia s-a petrecut aproape de Cabana Caraiman, într-o zonă extrem de periculoasă!

Salvamontiştii l-au găsit fără viaţă pe bărbatul de 35 de ani, zdrobit de stânci, în râpa adâncă de peste 300 de metri.  Mai bine de trei ore s-au chinuit salvatorii să-i recupereze trupul neînsufleţit.

Tragedia s-a petrecut la mai bine de 2000 de metri altitudine. Din cauza terenului accidentat, salvamontiştii şi jandamrii au apelat la tehnici de alpinism pentru a recupera victima.

Bărbatul este din Bucureşti şi s-a aventurat de unul singur în... ultima sa drumeţie. Nu a luat în calcul că drumul ales nu este traseu turistic.

Ci o zonă extrem de periculoasă, unde muntele şi-a luat tributul de nenumărate ori.

Salvamontiştii trag şi de această dată un semnal de alarmă turiştilor să meargă doar trasee marcate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Tragedie în Munţii Bucegi! Un tânăr a murit, după ce a căzut într-o prăpastie. Plecase singur într-o drumeţie periculoasă