Antena Meniu Search
x

Galerie foto Unui bărbat din Baia Mare i-a explodat telefonul în timp ce se afla la încărcat: "Depun plângere la OPC Maramureș”

Un bărbat din Baia Mare s-a aflat la un pas de o tragedie, după ce telefonul mobil la care se juca a explodat pur și simplu în timp ce se juca pe el.

de Monica Palade

la 21.03.2021, 11:56

Omul își achiziționase mobilul, un Samsung Galaxy A20e, în urmă cu opt luni pentru suma de 700 de lei, iar aparatul se afla însă în garanție. Băimăreanul este supărat că, deși s-a întors la firmă pentru a-i înlocui produsul, angajații de acolo i-au oprit telefonul, fără a-i oferi unul la schimb pe perioada finalizării expertizei.

I-a explodat la o secundă după ce l-a lăsat din mână

Bărbatul susține că s-a jucat la telefon, când acesta s-a încălzit foarte tare. A apucat să îl așeze pe pat, moment în care aparatul a explodat pur și simplu. Dacă nu o făcea, cel mai probabil se putea întâmpla o tragedie.

Acum, bărbatul este decis să depună plângere la Oficiul pentru Protecția Consumatorului Maramureș, în cursul zilei de luni, scrie vasiledale.ro.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Unui bărbat din Baia Mare i-a explodat telefonul în timp ce se afla la încărcat: "Depun plângere la OPC Maramureș”