Antena Meniu Search
x

O femeie a comandat ultimul model de iPhone, dar a primit în schimb un iaurt cu gust de mere, în China

O femeie din China a căzut pradă unei înșelăciuni în urma unei comenzi online. Aceasta își cumpărase de pe internet noul model de iPhone, dar în schimb a primit o cutie de iaurt cu gust de mere. Autoritățile locale încearcă acum să depisteze persoana care a luat telefonul.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 01.03.2021, 16:04

Internauții cu povești similare nu au ezitat să comenteze
O femeie a comandat ultimul model de iPhone, dar a primit în schimb un iaurt cu gust de mere - Shutterstock
  • Iaurt cu gust de mere în loc de telefon
  • O femeie a primit o altă comandă în comparație cu cea la care se aștepta

O femeie care a comandat un iPhone nou-nouț a fost șocată când a desfăcut pachetul și a găsit o cutie de iaurt cu gust de mere în loc de un smartphone de ultimă generație.

Incidentul a avut loc în provincia Anhui din China de Est. Femeia, pe numele său Liu, a declarat că a comandat un iPhone 12 Pro Max de pe site-ul Apple pe data de 16 februarie, plătind aproximativ 1.120 de lire pentru dispozitivul electronic. Ea și-a primit coletul câteva zile mai târziu și a fost șocată de ceea ce era înăuntru.

’’Curierul a spus că a lăsat pachetul într-un dulap de colete din comunitatea rezidențială”, a afirmat ea într-un videoclip încărcat pe o rețea de socializare.

Poliția locală a declarat joi, 25 februarie, că tratează incidentul ca pe un caz de furt. Atât Apple, cât și compania de curierat pe care au folosit-o pentru livrare, au afirmat că vor efectua, de asemenea, o investigație asupra incidentului bizar.

Internauții cu povești similare nu au ezitat să comenteze

Comanda nedorită a devenit virală pe internet, zeci de comentatori speculând despre ce s-ar fi putut întâmpla, potrivit dailystar.co.uk

’’Cred că ar putea fi angajații companiei de curierat care au înlocuit iPhone-ul”, a spus un utilizator, susținând că i s-a întâmplat ceva similar după ce ar fi comandat o pereche de adidași în ediție limitată.

Alții au susținut că Liu a fost înșelată să-și cumpere telefonul de pe un site fals. Expertul juridic Zhang Bo a adăugat: ’’Dacă cineva a luat iPhone-ul în mod intenționat în timpul livrării, persoana responsabilă ar putea fi pedepsită”.

El a mai spus că persoanele ar trebui să se protejeze mai bine atunci când fac cumpărături online. De asemenea, acesta a îndemnat cetățenii să apeleze direct la poliție dacă simt că sunt victimele unei înșelăciuni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » O femeie a comandat ultimul model de iPhone, dar a primit în schimb un iaurt cu gust de mere, în China