Antena Meniu Search
x

Şoferul care a intrat în coloana de maşini oprită la semafor şi a omorât o femeie era atât de beat încât medicii l-au sedat

Un şofer băut a provocat unul dintre cele mai grave accidente din acest an.

Vezi și

Un şofer băut a provocat unul dintre cele mai grave accidente din acest an. Fără să frâneze, a intrat în coada de maşini care aştepta la un semafor din Bucureşti. O femeie a murit deja, o altă tânără e în comă. Bărbatul era atât de ameţit, încât medicii au fost nevoiţi să îl sedeze pentru a-l transporta la spital.

Un impact zdrobitor, în viteză. Martorii spun că şoferul nici nu a mai apucat să frâneze. Pe şoseaua Siseşti, a intrat direct în două maşini care aşteptau la semafor.

La spital, femeia de 58 de ani a murit pe masa de operaţie. Tânăra de 24 de ani este internată în comă. Şi şoferul vinovat, şi pasagera lui au fost răniţi grav. O ambulanţă care transporta una dintre victime s-a defectat pe drum. A mai durat câteva minute până când pacientul a fost preluat de o altă maşină.

Şoferul care a provocat tragedia mai avea 100 de metri până acasă. Era atât de beat, încât medicii au fost nevoiţi să-l sedeze pentru a-l transporta la spital. 

Numai anul trecut, în România, peste 20 de mii de şoferi au fost trimişi în judecată pentru infracţiuni rutiere. Aproape jumătate dintre aceştia au fost prinşi băuţi la volan. În ianuarie, un parlamentar a propus înăsprirea pedepselor pentru şoferii beţi. Însă şi acest proiect a fost abandonat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Şoferul care a intrat în coloana de maşini oprită la semafor şi a omorât o femeie era atât de beat încât medicii l-au sedat