Antena Meniu Search
x

Unul dintre incendiatorii masinilor din Botosani a ajuns in arestul politiei

Masini incendiate in miez de noapte, dupa aceeasi metoda si toate a unor indivizi cu un trecut incarcat. Cinci astfel de cazuri au creat panica anul trecut printre locuitorii din Botosani

Vezi și

Au semanat panica in Botosani anul trecut! Noaptea la ora trei, fix, incendiu masini, la comanda. Si luau bani frumosi pentru fiecare. Au facut scrum cinci masini. Apoi, la sfarsitul anului trecut, au fugit din tara.

Politistii l-au gasit acum pe unul dintre executanti. Se ascundea in Germania, dar acum a fost extradat. "Pe numele acestuia in cursul lunii aprilie anul curent a fost eliberat mandat de arestare preventiva", a declarat Daniela Gheorghe, purtator de cuvant IPJ Botosani. Astazi, le-a explicat politistilor cum a incendiat masinile.

Complicele sau este in continuare liber, iar cel care i-a platit sa comita atacurile este in Italia, arestat la domiciliu, pentru o alta infractiune. Dupa atacurile de anul trecut au mai fost inregistrate sase astfel de incendieri in Botosani. Copii fidele ale celorlalte cinci, dar nerecunoscute de cel retinut de politie.

Cei trei risca intre doi si 15 ani de inchisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Unul dintre incendiatorii masinilor din Botosani a ajuns in arestul politiei