Antena Meniu Search
x

Curs valutar

UPDATE! A incercat sa incedieze casa fostei sotii, din gelozie

Un judecator din Timisoara a fost victima unui atac de tip mafiot. Magistratul s-a trezit in toiul noptii, cu usa apartamentului in flacari. A iesit sa stinga focul dar a suferit arsuri pe fata si pe maini

de Redactia Observator

la 19.04.2013 , 19:56

Judecatorul s-a trezit in toiul noptii. Usa apartamentului sau ardea iar in holul blocului nu se putea respira. Usa nu a luat foc din intamplare. Un barbat a avut grija sa o stropeasca cu benzina inainte sa-i dea foc. Este chiar fostul sot al femeii cu care judecatorul ar avea o relatie. Femeia este procuror si a divortat in urma cu cateva luni. De cateva saptamani au inceput sa curga si amenintarile la adresa judecatorului. “Autoturismul proprietate personala i-a fost distrus in repetate randuri existand suspiciunile unei eventuale amenintari”, a declarat Mirela Draghicioiu, purtator de cuvant IPJ Timis.

Si nu doar masina i-a fost devastata. Saptamana trecuta cineva i-a taiat cablurile de internet si de telefon. Acum judecatorul primeste ingrijiri in spital. “Pacientul prezinta arsuri pe 15 la suta din suprafata corporala. pe fata si maini. Este stabil”, a explicat Ciprian Bogdan, managerul Spitalului Judetean din Timisoara.

Barbatul orbit de gelozie a fost retinut de politisti si va fi prezentat judecatorilor cu propunerea de arestare preventiva. Le-a declarat anchetatorilor ca usa s-a aprins accidental, dupa ce s-ar fi impiedicat in fata ei si ar fi varsat benzina dintr-o sticla. Apoi ar fi aprins din curiozitate bricheta, ca sa vada ce se intampla. Curiozitatea il va costa un dosar penal pentru distrugere si vatamare corporala.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » UPDATE! A incercat sa incedieze casa fostei sotii, din gelozie