Antena Meniu Search
x

Update / Accident pe Aerodromul Clinceni. Doi oameni au murit, iar o altă persoană este în stare gravă

S-au aruncat în gol pentru a pluti deasupra pământului. Dar cel mai negru coşmar al paraşutiştilor s-a adeverit. Un pasionat de salturi, cu brevet, l-a atins pe un instructor care sărise în tandem cu o tânără handbalistă.

Vezi și

 S-au aruncat în gol pentru a pluti deasupra pământului. Dar cel mai negru coşmar al paraşutiştilor s-a adeverit. Un pasionat de salturi, cu brevet, l-a atins pe un instructor care sărise în tandem cu o tânără handbalistă.

Paraşutele lor s-au încurcat, iar ei s-au izbit de pământ, fără nicio susţinere, de la aproape 70 de metri înălţime! Cel care se presupune că a fost de vină a murit pe loc. Eleva a mai trăit câteva ore, iar instructorul ei, unul dintre cei mai experimentaţi din România, se zbate între viaţă şi moarte

Se spune că paraşutiştii zboară cu propriul lor trup! Iar paraşuta e salvarea lor!

Când s-au ciocnit în aer au rămas fără nicio susţinere! Au fost în picaj de la o înălţime comparabilă cu un bloc de 20 de etaje.

S-au izbit de pământ. Instructorul Adrian Constandache, unul dintre cei mai experimentaţi din România, a încercat să-şi protejeze eleva. Pe Andreea. handbalistă. Portar la Unirea Slobozia. Era la prima ei lansare.

La aerodrom, o mulţime de oameni priveau încremeniţi. Se pare, şi prietenul ei. Aşa ceva nu s-a mai văzut niciodată în ultimii ani.

După impact, colegii paraşutişti au fost primii care au încercat să ajute. Dan Floroiu, un inginer, pasionat de zbor, cu brevet de paraşutist, era în stop cardiac. A murit primul.

Venise din Iaşi. Saltul de la 4.000 de metri altitudine era evadarea lui de weekend. Muncea foarte mult la firma de IT pe care o şi conducea.

Avea 49 de ani. Doi copii mari şi o fetiţă de patru ani, din a doua căsnicie.

Se bănuieşte că a sărit prea repede după perechea instructor-elev. Voia să-i filmeze.

Andreea Nica, tânăra de 27 de ani, a murit după-amiază, la Spitalul Universitar!

Instructorul a fost transportat cu elicopterul, în Bucureşti. Medicii au intrat imediat în sala de operaţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Update / Accident pe Aerodromul Clinceni. Doi oameni au murit, iar o altă persoană este în stare gravă