Antena Meniu Search
x

UPDATE / Autocar românesc răsturnat într-un şanţ de zece metri, în Ungaria

22 de oameni dintre care 3 români au fost răniţi după ce autocarul în care se aflau a derapat pe şoseaua umedă şi s-a răsturnat într-un şanţ de zece metri, în sudul Ungariei.

Vezi și

 Înmatriculat în România, autocarul era plin de oameni, majoritatea, turişti maghiari. Şoferii sunt români, iar unul dintre ei l-a luat şi pe fiul său la drum. Cei trei au ajuns la spital împreună cu alţi 19 pasageri.

Astăzi cei trei răniţi vor fi aduşi în ţară.

Accidentul s-a produs aseară la ora 20, la intersecţia dintre autostrada M6 şi M60, în apropiere de Mohacs se citeste MOHACI , în sudul Ungariei. 29 de persoane printre acre se afla şi un bebeluş de 3 luni au privit moartea în ochi când şoferul, un român, a pierdut controlul volanului iar autocarul a lovit un parapet şi a sfârşit într-un şanţ adânc de 10 metri.

Echipele de intervenţie din Mohacs, Pecs şi Véménd au ajuns imediat la locul accidentului. Şi autorităţile române s-au mobilizat exemplar. O echipă de medici din Timişoara şi un echipaj de poliţie din Arad au plecat imediat spre locul accidentului.

Deocamdată nimeni nu poate spune cu exactitate din ce cauza a ieşit autocarul de pe şosea, dar poliţiştii au mai multe variante. Nu este exclusă nici ipoteza ca şoferul să fi adormit la volan.

Autocarul înmatriculat în judeţul Harghita avea licenţă de transport. Totuşi, firma care-l deţine va fi controlată de angajaţii

Inspectoratului de Stat pentru Control în Transportul Rutier. Trei turisti sunt în stare gravă. Toate victimele au fost duse la Spitale din Pecs si Mohacs pentru control.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » UPDATE / Autocar românesc răsturnat într-un şanţ de zece metri, în Ungaria