Antena Meniu Search
x

UPDATE! Barbatul acuzat ca l-a omorat pe Abel Apostol ar fi planuit sa-l asasineze pe primarul Aradului!

Gheorghe Falca spune ca el ar fi fost prima tinta a presupusului criminal de la Arad. Primarul crede ca interceptarile politiei l-ar fi scapat de moarte. A doua oara, principalul suspect a nimerit tinta

Vezi și

Adrian Buleu, 36 de ani. El e noul Cioaca! Nu si-a transat sotia, ci si-ar fi ucis "fratele" in afaceri. Pe Abel. Apoi a scapat de cadavru. Nu comenteaza. Dar ochiul invinetit lasa de inteles ca nu s-a lasat arestat, de buna voie. A fost imobilizat, cu fata pe capota masinii lui. Cu violenta si-a construit si afacerile. Pentru mai multa putere si-a adus fratii, din Moldova, in Arad. “Toti sunt la fel, ca ei au crescut de mici greu si ca ei prin muschi si respect trebuie sa conduca lumea. Are portarma, eu asa stiu, asa se lauda”, a spus Albert Apostol, fiul afaceristului disparut.

Tot cu un pistol, ar fi planuit sa il omoare si pe edilul Aradului, acum doi ani. O spune insusi primarul Gheorghe Falca. Buleu ar fi avut telefonul sub supraveghere si asa s-ar fi aflat de intentia lui. O informatie pe care Politia o dezminte. Acum, barbatul si-ar fi dus planul criminal pana la capat.

In seara in care omul de afaceri a disparut, asociata a tinut-o pe sotia lui doua ore la telefon. Timp in care criminalul l-a batut pana la moarte, in restaurantul lor, l-a scos pe geam si l-a dus, cu masina, intr-o padure. Aici si-a incendiat masina si a plecat.

In cele din urma, masina a fost casata la un centru de colectare din Timisoara. Anchetatorii trebuie sa caute acum dovezile intr-un morman de fiare vechi. Pentru asta au fost adusi criminalisti cu aparatura folosita si la cazul Elodia. Familia afaceristului nu mai are rabdare pana cand anchetatorii vor afla ceva.

Zeci de politisti ii cauta in continuare cadavrul in padure si in Mures.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Barbatul acuzat ca l-a omorat pe Abel Apostol ar fi planuit sa-l asasineze pe primarul Aradului!