Antena Meniu Search
x

Update / Cadavrul mutilat al unui bărbat, descoperit în lacul de la marginea oraşului Galaţi

Un bărbat a fost ucis cu atrocitate şi mutilat cu acid înainte să fie aruncat într-un râu din Galaţi. Ar fi fost executat în stil mafiot din răzbunare, spun criminaliştii. Familia e convinsă că sfârşitul violent are o legătură cu şefii stânei la care lucra bărbatul măcelărit

Vezi și

Un bărbat a fost ucis cu atrocitate şi mutilat cu acid înainte să fie aruncat într-un râu din Galaţi. Ar fi fost executat în stil mafiot din răzbunare, spun criminaliştii. Familia e convinsă că sfârşitul violent are o legătură cu şefii stânei la care lucra bărbatul măcelărit. 

Ar fi fost executat în stil mafiot din răzbunare, spun criminaliştii. Familia e convinsă că sfârşitul violent are o legătură cu şefii stânei la care lucra bărbatul măcelărit. Şefi care l-ar fi făcut sclav. Şi care, atunci când a fugit înapoi acasă, l-ar fi ameninţat cu moartea.

Până nu demult, Gheorghe Păun lucrase la o stână din Măstăcani. Foştii lui şefi l-ar fi ameninţat cu moartea, după ce a plecat fără să anunţe.

Violenţa ieşită din comun de care a dat dovadă ucigaşul i-a marcat până şi pe poliţişti. Trupul bărbatului măcelărit şi topit cu acid nu a fost luat nici acum de rude.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Update / Cadavrul mutilat al unui bărbat, descoperit în lacul de la marginea oraşului Galaţi