Antena Meniu Search
x

UPDATE/ Copil cazut in fantana, langa Navodari

Un baietel din Navodari da o lectie unei tari intregi! Baietelul de 13 ani isi ingrijeste mama alcoolica precum un adult. Cazuta la pamant, copilul o ridica, o protejeaza de obiectivele camerelor, si se chinuie singur sa o tarasca dupa el, la adapost

Vezi și

Prea ocupat sa-si ingrijeasca parintii, nu si-a putut feri de pericol si fratiorul de doi ani. Copilul a fost ranit dupa ce a cazut intr-un put.

Chemata la poarta de reporteri, sa explice de ce si-a lasat copilul de doi ani nesupravegheat, femeia nici macar n-a terminat drumul. S-a prabusit la pamant din cauza alcoolului. Rusinat, copilul de 13 ani a incercat sa o ridice. O data. Si inca o data. Apoi, a tras-o cu toata forta unui baietel, in casa, la adapost.

"Ei sunt niste alcoolici, beau mereu", sunt vorbele fratelui mai mare. Baiatul, major acum, a plecat de-acasa. A fugit de parintii care l-au lasat sa creasca singur si si-a lasat si fratiorii sa creasca singuri. Scapat din ochi, cel de doi ani a cazut intr-un put.

"Cand am vazut ca nu e, am strigat la el. Cand m-am apropiat incoace, deja intrase in apa si l-am scos eu, imediat". povesteste tatal linistit pentru ca, spune el, si-a salvat copilul din fantana.

Accidentul a fost o urgenta de gradul zero, insa, pentru salvatori. Creierul baietelului a stat neoxigenat cel putin un sfert de ceas, iar cel mic a ajuns mai mult mort decat viu la spital. Cat despre mama, inainte s-o doboare betia, nici nu stia cum s-a intamplat ce s-a intamplat cu copilul ei. "Am venit din oras si am intrat cu vecinul Gica, asa ii spune. Stiu ca mergea pe aici".

Acesti doi oameni au impreuna sapte copii. Unul a fugit. Unul le-a murit - nu se stie de ce. O fetita. Trei le-au luat autoritatile, autoritati care despre ultimii doi nu mai stiau nimic pana la accident.

"La acest moment nu stim cati copii se afla in familie sau in grija parintilor", a declarat Roxana Onea, purtator de cuvant DGASPC Constanta.

Se asteapta o ancheta in urma careia cei doi ar putea fi decazuti din drepturile parintesti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » UPDATE/ Copil cazut in fantana, langa Navodari