Antena Meniu Search
x

Update / Fostul primar Cristian Popescu Piedone, adus cu mascaţii la DNA

Acum o săptămână, încă era primar şi nu avea ce să-şi reproşeze

Vezi și

Acum o săptămână, încă era primar şi nu avea ce să-şi reproşeze. Astăzi, singurul mandat al lui Cristian Popescu Piedone a fost pentru DNA. Primarul demisionar a fost audiat, în dosarul deschis după tragedia de la Colectiv. 

Tot astăzi au fost audiaţi şi patronii clubului. Dar şi angajaţii firmei de artficii, plătiţi să se ocupe de spectacolul pirotehnic de la concert. În urmă cu puţin timp, unul dintre angajaţi a fost reţinut. Şi-a depus mandatul de primar, dar i-a dat DNA altul. De aducere, pentru audieri.

Fostul edil, de profesie om, cum s-a semnat în demisie, a fost întrebat despre modul în care o bombă cu ceas precum Colectiv a primit atât de uşor aviz de funcţionare. La o săptămână de la tragedie, anchetatorii trebuie să se apropie de o concluzie. Procurorii DNA au fost astăzi şi la sediul primăririe Sectorului 4. Au ridicat de acolo documente. Şi din alte şapte locaţii ofiţerii de la servicul omoruri a luat acte şi probe. Tot astăzi, au fost chestionaţi şi angajaţii firmei de artificii contractate să ofere un show pirotehnic. Unul dintre ei a fost reţinut, pentru următoarele 24 de ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Update / Fostul primar Cristian Popescu Piedone, adus cu mascaţii la DNA