Antena Meniu Search
x

UPDATE! Gigi Becali, adus la Curtea de Apel Bucuresti sa afle daca va fi eliberat

Libertatea este foarte importanta pentru Gigi Becali. Ca s-o obtina, l-a invocat, astazi, chiar si pe parintele Papacioc, cel care, din ceruri, l-ar fi vindecat de multe pacate

Vezi și

Gigi Becali a sosit la Curtea de Apel Bucuresti la ora noua dimineata. Imediat, la instanta, a ajuns si conducearea Stelei, adica antrenorul Laurentiu Reghecampf, sotia sa, Ana maria Prodan, managerul Mihai Stoica si directorul economic Valeriu Argaseala. Cu totii au venit sa-l sustina pe finantatorul Stelei.

Sunt o suta de zile in care se pot negocia lucruri, in care+ se pot discuta lucruri, in care se pot aranja foarte multe lucruri care trebuiesc aranjate de dansul.

Procesul a inceput cu o intrerupere. O femeie a tipat in sala. Era nemultumita ca judecatoarea cazului este tanara. A fost evacuata, insa, repede si sedinta s-a reluat cu pleodaria avocatilor care au explicat de ce Becali ar trebui sa fie liber. Mai precis, sa se ocupe de afaceri si de Steaua.

Gigi Becali a vorbit din boxa, cu convingere si a apelat si la aspectele spirituale ale vietii lui. "Parintele Papacioc voia sa ma vada de luni de zile. Cea mai mare bucurie a mea a fost cand ne am luat in brate si mi-a spus: "S-au intalnit inimile noastre la Spitalul Militar". Mi-a spus: "Lasa-te de politica!" Nu m-am lasat si sunt aici. Am primit aceasta pedeapsa ca un dar de la Dumnezeu", a argumentat Becali.

Becali a incercat si varianta. financiara. "Eu trebuie sa vad unde dau milionul, la Spitalul Oncologic. Sa vad cum sa fac, sa controlez eu spitalul. I-am promis domnului Puric ca il ajut sa faca spitalul", a mai spus latifundiarul din Pipera.

Dupa ce judecatorul a vrut sa continue sedinta, Becali si-a mai incercat norocul. De data asta cu biserica. "Am creante de noua milioane de euro. Vreau sa fac donatii la Episcopia Moldovei", a adaugat finantatorul Stelei.

Becali are de executat trei ani si sase luni de inchisoare pentru trei dosare penale. El este incarcerat la Penitenciarul Jilava.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Gigi Becali, adus la Curtea de Apel Bucuresti sa afle daca va fi eliberat