Antena Meniu Search
x

UPDATE! Incasari record la malul marii

Ultima zi de distractie, prima zi de bilant! Dupa invazia turistilor pe litoral, hotelierii si proprietarii de cluburi au inceput sa numere banii. Si nu sunt deloc putini

Vezi și

Ca lingourile de aur, intr-un seif descoperit. Asa stau sticlele de sampanie in cada lor speciala. Nu e o sampanie oarecare. “Este cea mai scumpa sampanie din lume, la ora asta. Costa 10.000 de lei o sticla”, a spus Cristi Sin, managerul unui club.

Pentru orice produs de lux, exista cel putin un client. Pentru cea mai scumpa sampanie, au fost trei. In acelasi club, votca s-a vandut cu 700 de lei sticla. “Au avut bani. Romanii cheltuie in jur de 1.500 de euro la o masa de club,intr-o noapte”, a mai spus Cristi Sin.

Pe distractia din cluburi si mancarea din restaurante, turistii, de 1 Mai, au cheltuit peste 26 de milioane de lei. In medie, o zi la mare a scos din buzunarul unui turist 120 de lei. Unii insa au depasit cu mult media.

Un DJ invarte acum platanele, fara prea multi dansatori prin zona. Cei mai multi au plecat. Aseara, a fost ultima lor seara de distractie, in cluburile de pe litoral. Animatoarele au aprins atmosfera, iar un barman a dat foc unei piramide din pahare. Printre petrecareti, cea care dadea startul sezonului langa primarul Radu Mazare traseaza schita unui bilant. “Ceea ce ne spun hotelierii, ca grad de ocupare, e vorba de 90 la suta, in unele hoteluri”, a declarat Corina Martin, presedintele "Asociatia Litoral".

Ceea ce le-a adus hotelierlor peste 20 de milioane de lei, in cele cateva zile de vacanta. 40.000 de turisti au raspuns chemarii distractiei, la malul marii. Exact atat cat erau asteptati. Un inceput promitator pentru o vara incendiara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Incasari record la malul marii