Antena Meniu Search
x

Update / Klaus Iohannis a obținut 54,50% din voturile românilor

Românii şi-au ales preşedintele!Klaus Iohannis va conduce ţara! A câştigat în faţa lui Victor Ponta cu un avans de mai bine de un milion de voturi. A fost 54,5 la 45,4. Şi încă se numără!

Vezi și

Românii şi-au ales preşedintele! Klaus Iohannis va conduce ţara! A câştigat în faţa lui Victor Ponta cu un avans de mai bine de un milion de voturi. A fost 54,5 la 45,4. Şi încă se numără! 

Vom ţine minte aceste alegeri. Sunt istorice. Preşedintele ales i-a numit eroi pe alegători. S-a votat într-un adevărat tur de forţă. Peste 11 milioane de români au pus ştampila. Ca niciodată în ultimii 18 ani. Şi, pentru prima oară, în România modernă, a apărut alegătorul online. Şi-a susţinut favoritul pe internet şi a răspândit în întreaga lume mesajele. În stradă, bucuria a explodat când învingătorul şi-a felicitat adversarul!

Zece mii de oameni îi scandează numele! La kilometru zero al Capitalei, e fierbere! Mii de telefoane mobile sunt ridicate în aer. Oamenii se calcă în picioare, la propriu, pentru cadrul cel mai bun. E bătaie pentru un loc în faţă, mai aproape de preşedinte.

Nu a ţinut discursuri. A răspuns prin gesturi. A dat mâna cu românii. Şi. a zâmbit mult, ca niciodată până acum! S-a cântat imnul, s-au aprins torţe! Au fost scandări şi reacţii ca pe stadion. Meciul pentru România s-a încheiat cu un fluier final, chiar din partea adversarului.

A fost o zi istorică şi. un schimb de generaţie. Vocea străzii s-a auzit, acum, pe internet. Iar Klaus Iohannis şi-a adaptat mesajele. Din oră în oră, posta pe facebook că va câştiga. A anunţat că ţara a fost luată înapoi, iar zeci de mii de români au distribuit mesajele. România are un nou preşedinte!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Update / Klaus Iohannis a obținut 54,50% din voturile românilor