Antena Meniu Search
x

Update / Lucian Bălan, o legendă a echipei Steaua din anii '80, şi-a luat viaţa la 56 de ani

Dramă în fotbalul românesc. Lucian Bălan este unul dintre fotbaliştii cu care Steaua a câştigat Cupa Campionilor Europeni în 1986

Vezi și

Dramă în fotbalul românesc. Lucian Bălan este unul dintre fotbaliştii cu care Steaua a câştigat Cupa Campionilor Europeni în 1986. Trăia într-o garsonieră modestă, singur, în sărăcie şi a mai încercat să-şi ia viaţa de două ori din 2004 încoace, dar de fiecare dată a fost salvat de mama sa.

Femeia s-a stins însă de curând. Lucian Balan a fost gasit in garsoniera in care locuia singur, chiar de fiul sau. Langa el, era si un bilet de adio. Medicii spun ca este clar vorba despre o sinucidere.

Acum, după aproape 30 de ani, Lucian Bălan trăia singur, într-o garsonieră modestă. Vecini spun că e posibil ca moartea mamei, survenită luna trecută, să-l fi afectat foarte mult De curând, bărbatul suferise şi un accident vascular. Nu se aşteptau însă la aşa ceva.

La doar câţiva ani după ce a devenit campionul Europei, bărbatul a fost nevoit să se angajeze şofer de taxi. Ar fi căzut în patima jocurilor de noroc şi a adunat datorii uriaşe. Apoi a divorţat. În 2004, a încercat să se sinucidă. Din fericire, l-a găsit mama sa la timp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Update / Lucian Bălan, o legendă a echipei Steaua din anii '80, şi-a luat viaţa la 56 de ani