Antena Meniu Search
x

UPDATE! Noua masini si o motocicleta au fost incendiate in cartierul Drumul Taberei. Trei persoane suspectate, duse la audieri

Dimineata de cosmar in capitala. Un incendiu urias a pus stapanire pe o parcare din cartierul Drumul Taberei. Noua masini si o motocicleta s-au facut scrum, in cateva clipe.

Vezi și

Au gasit iad in parcare. Cativa locatari au reusit sa-si mute autoturismele. Altii n-au mai apucat. Deja era in pericol si viata lor. Pana au ajuns pompierii, masinile au disparut pe rand in flacari, sub privirile ingrozite ale proprietarilor care nu aveau asigurare. “Cand am sosit, ardeau in locatii diferite sase autoturisme si o mototcicleta. Incendiul s-a propagat usor la alte trei masini”, au spus pompierii.

Unul dintre proprietari, care abia se trezise, a vazut un barbat alergand in parcare. In clipa urmatoare, flacarile au tasnit de peste tot. Pompierii ii dau dreptate. E clar ca cineva a pus focul. Dar de ce? “Am inteles ca au gasit pe sub masini o sticla ce ar fi dat foc. Ori este vorba de un piroman, de un descreierat ca nu se putea descrie altfel ori ar fi avut necaz pe cineva. Sa nu lase urme, a dat foc la mai multe”, au explicat oamenii.

La lumina zilei, politistii s-au intors in parcare. De data aceasta, politistii criminalisti. Au luat probe si spera ca in cel mai scurt timp sa afle cine a facut asta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Noua masini si o motocicleta au fost incendiate in cartierul Drumul Taberei. Trei persoane suspectate, duse la audieri