Antena Meniu Search
x

Update! Patru fraţi au fost aruncaţi în stradă de mamă

Vorbele femeii sunt năucitoare. Susţine sus şi tare că a fost vrăjită şi ademenită pe o stradă, departe de copiii ei. Aşa ar fi uitat complet de ei

Vezi și

Vorbele femeii sunt năucitoare. Susţine sus şi tare că a fost vrăjită şi ademenită pe o stradă, departe de copiii ei. Aşa ar fi uitat complet de ei

"Mi-au dat ceva să beau. Am adormit şi n-am mai ştiut nimic de mine". S-ar fi trezit mai apoi din "uitare" şi a mers în locul unde i-a lăsat pe cei mici, însă nu i-a mai găsit. Ieri, la reconstituire, tânăra a arătat exact locul abandonului. În spatele unor panouri publicitare, aproape de Catedrala Mitropolitană.

Doi trecători i-au salvat pe cei mici şi i-au încredinţat autorităţilor. Între timp, femeia ajungea şi ea la Direcţia pentru Protecţia Copilului din oraş, să se intereseze de ei. Medicii au găsit ieri mai multe mai răni vechi pe trupurile copiilor.

În ultima vreme, femeia a stat cu cei mici într-un centru pentru mamele supuse violenţei în familie din Recaş. Acolo, s-ar fi refugiat după ce tatăl copiilor, care munceşte la o stână din judeţul Sibiu, de unde e familia, ar fi bătut-o. Ancheta va arăta mai departe dacă femeia se face vinovată de abandon. Între timp, copiii ei încearcă să ducă o viaţă cât se poate de normală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Update! Patru fraţi au fost aruncaţi în stradă de mamă