Antena Meniu Search
x

Update! Încă o victimă în cazul accidentului aviatic de lângă Sibiu! Pilotul Corneliu-Gabriel Titiana s-a stins

Pilotul elicopterului militar prăbuşit acum trei săptămâni la Sibiu a murit. Imediat după prânz, doctorii de la spitalul de Arşi au fost nevoiţi să-i pronunţe decesul. N-a mai avut puterea să lupte cu rănile şi durerea

Vezi și

Pilotul elicopterului militar prăbuşit acum trei săptămâni la Sibiu a murit. Imediat după prânz, doctorii de la spitalul de Arşi au fost nevoiţi să-i pronunţe decesul. N-a mai avut puterea să lupte cu rănile şi durerea

Căpitan-comandor Corneliu-Gabriel Titiana. 46 de ani. Căsătorit, tată a doi copii. Era, spun colegii, printre cei mai iscusiţi la manşa elicopterului. Adunase 1.300 de ore de zbor. Dar, experienţa militară nu i-a mai fost de ajutor în lupta cu moartea.

La Spitalul de Arşi, căpitanul Titiana a trecut prin două operaţii majore. Doctorii i-au făcut două transplanturi de piele în încercarea de a-i acoperi rănile care erau, practic, carne vie.

De la nivelul copaselor, medicii au luat piele şi au acoperit o parte din arsurile profunde de pe coapse, dosul mâinii drepte şi antebraţul drept. Pe spate au completat cu grefe de la Banca de Piele. Pilotului i s-a făcut şi o traheostomie, iar degetul mijlociu de la mâna stângă a fost amputat, mai mult de jumătate.

Pentru el, Ministerul Apărării a cumpărat 4.000 de cm pătraţi de piele artificială din Statele Unite, care a costat 60.000 de euro. Eforturi disperate, încheiate, însă, fără succes. Mâine, pilotul va vedea pentru ultima oară lumea de deasupra norilor.

Moartea pilotului Titiana urcă bilanţul victimelor accidentului de elicopter de acum trei săptămâni la 9. Un singur om aflat în elicopterul carbonizat aproape într-o clipă a supravieţuit miraculos. Valentin Bora, mecanic de zbor, e într-o stare mult mai bună.

Poate să meargă şi face fizio-kineto-terapie, în spital. Medicii spun că e posibil ca în cinci săptămâni să se întoarcă acasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Update! Încă o victimă în cazul accidentului aviatic de lângă Sibiu! Pilotul Corneliu-Gabriel Titiana s-a stins