Antena Meniu Search
x

UPDATE! Plaja din Mamaia, plina cu scoici, melci, raci si uscaturi

Este oficial! S-a deschis sezonul estival. Iar turistii ajunsi pe litoral au parte de tone de mizerie. Putinii oameni care au mers pe plaja din Mamaia se pot considera norocosi daca au reusit sa faca slalom printre gunoaie pana in apa marii

Vezi și

Au trecut doar cateva zile de cand in statiunile de la malul marii buna dispozitie si distractia erau in toi. Acum, doar cativa oamenii s-au incumetat sa-si puna un prosop printre gunoaiele aduse de valuri. “De abia am ajuns, incercam sa ne bucuram de apa si de vreme buna si cam atat. E mizerabil”, spun oamenii.

Valurile au adus pe plaja si un delfin. Este cel de-al doisprezecelea care esueaza la malul marii de la inceputul lunii mai. Fenomenul incepe sa fie ingrijorator.

Daca turistii care au mers la Mamaia au avut parte de tone de gunoaie, cei care au ales statiunea Eforie Sud admira un alt peisaj: faleza care este in pragul prabusirii. “A alunecat malul destul de puternic si a ajuns pana in curtea caselor oamenilor din zona”, a explicat Ovidiu Brailoiu, primarul orasului Eforie.

Prabusirea falezei nu ar afecta numai constructiile din zona ci si retelele edilitare. Iar portiunea de plaja din zona respectiva nu va mai exista.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Plaja din Mamaia, plina cu scoici, melci, raci si uscaturi