Antena Meniu Search
x

UPDATE! Spulberaţi de impact şi carbonizaţi de flăcări

O bunică dintr-un sat din Timiş şi-a îngropat nepoţii, fiul şi nora. Toţi au pierit într-un accident cumplit, departe de ţară, pe o autostradă din Spania.

Vezi și

 O bunică dintr-un sat din Timiş şi-a îngropat nepoţii, fiul şi nora. Toţi au pierit într-un accident cumplit, departe de ţară, pe o autostradă din Spania. Se întorceau acasă când microbuzul în care se aflau alături de alţi patru români a fost lovit în plin de un tir, apoi a luat foc.

Femeia şi-a dus la groapă nepoţii, fiul şi nora. Le ducea dorul de când plecaseră împreună în Spania, în vacanţă. Iar la sfârşitul lui iulie, îi aştepta să se întoarcă acasă. S-au întors, doar ca să fie înmormântaţi.

Mara avea doar şase ani, iar fratele ei Alex, şapte. Au ars în microbuzul care urma să-i ducă la aeroport să ia avionul spre casă. Pe o autostradă din Alicante, şoferul unui tir a pierdut direcţia şi a izbit mortal microbuzul în care se aflau cei mici împreună cu părinţii lor şi alţi patru români. Niciunul n-a avut timp să se salveze.

Rudele din ţară au sperat până în ultima clipă că cei dragi nu sunt printre victimele accidentului pe care l-au privit îngroziţi, la televizor. În tragedia din Spania, o altă mamă a pierdut un fiu. Aurel avea 24 de ani şi a condus microbuzul în momentul accidentului.

O logodnică a pierdut un iubit, pe Ovidiu. Urmau să se căsătorească peste câteva zile. Tot atunci, un soţ şi o fiică au rămas fără Adriana, soţie şi mamă. Pe ei, familiile încă îi aşteaptă în ţară să-i înmormânteze creştineşte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Spulberaţi de impact şi carbonizaţi de flăcări