Antena Meniu Search
x

UPDATE! Tanarul care a ucis in bataie un fost angajat al SRI, arestat preventiv

Tanarul acuzat ca a ucis un fost angajat SRI in centrul Capitalei a fost arestat! Neaga totul, dar nu poate explica exact ce a facut in noaptea atacului. Era prea beat ca sa-si aminteasca.

Vezi și
70 de lei. E suma pentru care un tanar de 20 de ani s-ar fi transformat in talhar si apoi in criminal.  “Nu s-a savarsit acolo niciun omor si nicio talharie”, a declarat avocatul suspectului.

Dar martorii spun altceva. Sambata dimineata, pe strada Selari din Centrul vechi al Capitalei, Albert Secara l-ar fi luat la pumni pe un fost angajat al Serviciului Roman de Informatii. L-ar fi trantit la pamant, l-ar fi jefuit si apoi ar fi incercat sa fuga. Fara ca nimeni sa intervina.

Pentru Ciprian Poenaru, noaptea de distractie s-a sfarsit tragic. A fost ucis din senin in mijlocul a sute de oameni, in plin centrul Capitalei, fara niciun motiv. Agresorul nici macar nu-l cunostea si l-a ales la intamplare din multime. Era prea beat ca sa judece limpede. Atat de beat, incat a doua zi a adormit in sectia de politie, in fata celor care il audiau.

Tragedia s-ar putea repeta oricand. Cuprinsi de frenezia distractiei, tinerii nu se tem de nimeni si de nimic.

La numai 20 de ani, Albert Secara ar putea sa-si petreaca urmatoarele doua decenii in inchisoare.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Tanarul care a ucis in bataie un fost angajat al SRI, arestat preventiv