Antena Meniu Search
x

UPDATE / Trei elevi din Curtea de Argeş au ajuns la spital bătuţi măr de câţiva colegi mai mari

Sala de clasă a devenit ring de luptă! Trei elevi de la un liceu din Curtea de Argeş au fost atacaţi de colegii lor mai mari. 20 de băieţi i-ar fi bătut dintr-un motiv incredibil: că sunt ţigani. Plini de sânge, cei trei prieteni au ajuns la spital.

Vezi și

 E ora 9 şi elevii sunt încă în pauză. În clasa celor trei prieteni dau năvală mai mulţi rivali. În total, ar fi fost 20 de agresori împotriva a trei victime. Cei trei băieţi din clasa a 11-a n-au putut să se apere.

Pe cel mai mic, o lovitură în cap l-a doborât. Ar fi fost poate morţi, dacă nu intervenea dirigintele clasei. Bătăuşii au fugit imediat. Pe Dragoş l-a găsit plin de sânge, cu capul spart.

Când şi-au revenit, cei trei elevi au plecat rapid acasă. Şi au cerut deja transferul la un alt liceu. Se tem de o nouă răfuială, deşi spun că n-au nimic de împărţit cu agresorii. Între ei şi ceilalţi elevi ar fi existat totuşi o problemă mai veche. Agresorii au fost identificaţi şi sunt căutaţi de poliţişti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » UPDATE / Trei elevi din Curtea de Argeş au ajuns la spital bătuţi măr de câţiva colegi mai mari