Antena Meniu Search
x

Curs valutar

UPDATE / Un bebeluş a devenit victimă în scandalul părinţilor

O scenă desprinsă parcă din pildele lui Solomon s-a petrecut într-un sat din Botoşani. Pentru că nu s-au hotărât cu care dintre ei să rămână copilul, doi soţi au fost la un pas să-l rupă în două. Au tras de el până i-au smuls piciorul.

de Redactia Observator

la 03.03.2014 , 16:28

 Bebeluşul de 9 luni a ajuns la spital iar medicii i-au pus piciorul în gips. Acum autorităţile trebuie să decidă soarta lui şi a părinţilor inconştienţi.

După 9 ani de căsătorie, cei doi soţi au împreună 3 copii. Pe care nu ştiu cum să-i mai împartă de fiecare dată când se ceartă. Cel mai mic dintre ei, o fetiţă, are 9 luni. Săptămâna trecută, sătulă de lipsurile de acasă, femeia a plecat la părinţi, cu tot cu copii.

În ultimul an, femeia a plecat de mai multe ori la părinţi, dar de fiecare dată s-a întors. De data aceasta, bărbatul presimţea că nu se mai întâmplă asta şi a mers după ea.

Vezi și

În disputa dintre cei doi soţi a intervenit şi sora mamei. În timp ce femeile se chinuiau să-i smulgă copilul din braţe, cel mic a început să zbiere de durere.

Socrii, aflaţi în altă cameră, spun că ar fi fost luaţi la bătaie de ginere când au încercat să aplaneze lucrurile. Bebeluşul a ajuns la spitalul de Pediatrie din Botoşani. Poliţiştii, dar şi asistenţii sociali au început o anchetă.

În acest moment, ceilalţi doi copii de 6 şi 7 ani, se află în grija bunicilor din partea mamei. Culmea e că, după tot ce s-a întâmplat, femeia vrea să se întoarcă acasă la soţul ei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » UPDATE / Un bebeluş a devenit victimă în scandalul părinţilor