Antena Meniu Search
x

Zeci de romani specializati in infractiuni bancare au fost ridicati de mascati

Descinderi in aproape toata tara dar si in strainatate, in cautarea unor spargatori de bancomate. Suspectii, romani specializati in furturi bancare, ar fi facut sa se evapore 2 milioane de euro din conturile strainilor. La actiunea de amploare au participat si serviciile secrete.

Vezi și

Update: Fratele lui Nicu Gheara a fost si el adus la sediul DIICOT si este interogat de catre procurori. Din informatiile acestora, se pare ca ar fi controlat aceasta retea, de peste 100 de persoane, care fraudau banii cetatenilor europeni si furau sume de pe cardurile acestora.

Nu acelasi lucru se intampla si cu interlopul Boenica. Se pare ca acesta se ascunde in Iordania. Boenica ar fi trimis un mesaj pe Facebook anchetatorilor, spunand ca nu au ce sa ii faca, deoarece este liber pe o plaja insorita, nu este vinovat si le transmite salutari de acolo.

Totodata, legat de acest caz a existat si o alta reactie, din partea controversatului om de afaceri Nicu Gheara. Acesta a postat un mesaj pe site-ul personal in care spunea ca fratele sau nu are nicio legatura cu ancheta in derulare si ca toata actiunea orchestrata de DIICOT ar fi comandata si special ca sa il vizeze pe el.

Pana la ora 16:00, 40 de persoane au fost aduse la sediul DIICOT si sunt audiate. Este asteptat un numar similar in restul zilei.


Mascatii le-au dat trezirea cu noaptea-n cap hotilor. Luati prin surprindere, suspectii n-au mai avut nici timp nici pe unde sa ascunda urmele talhariilor.

85 de locuinte din Bucuresti si alte 16 judete au fost scotocite de trupele speciale. La Constanta, acasa la unul dintre suspecti, mascatii au avut si o supriza. Individul isi montase la parterul blocului 3 camere de luat vederi care sa-i dea de veste cand apar problemele.

Pe langa masini scumpe si teancuri groase de bani, anchetatorii au dat peste sute de carduri clonate, dar si skimmere cu ajutorul carora indivizii copiau datele victimelor.

Pagubitii erau cetateni din Republica Dominicana, America, Japonia, Iordania si Nepal. Pana sa fie luati pe sus, suspectii le-au golit cardurile de 2 milioane de euro.

Banda, formata din peste 100 de indivizi, era condusa de fratele si finul controversatului om de afaceri Nicu Gheara, spun anchetatorii. E vorba despre Constantin Gheara si Romeo Ursu, zis Boenica. Politistii si serviciile secrete straine erau pe urmele lor de multi ani. Chiar daca stia asta, interlopul Boenica petrecea fara griji la nunti cu manelisti. si era activ pe Facebook.

70 de persoane vor fi duse la audieri. Interlopul Boenica nu a fost inca ridicat. S-are ascunde, se pare, in Iordania.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Zeci de romani specializati in infractiuni bancare au fost ridicati de mascati