Antena Meniu Search
x

Video Vaccinare în lavandă, experienţă unică în Timiş: "E foarte frumos. După vaccinare, vine relaxarea în lavandă"

Un lan de lavandă a devenit în acest weekend centru de vaccinare. Inedita locaţie a atras imediat zeci de oameni dornici de o experienţă unică. După muzee, aeroporturi sau gări, vaccinarea în lavandă a devenit punct de interes în judeţul Timiş.

de Redactia Observator

la 14.06.2021, 08:35

Vezi și

Lanul de lavandă din localitatea Fibiş a devenit centru de vaccinare. Proprietarii grădinii au vrut să le ofere oamenilor ocazia să se imunizeze în aer liber, într-un stil aparte. Cea mai vârstincă persoană care s-a imunizat în grădina cu lavandă de la Fibiş are 88 de ani: "E foarte frumos, bine că nu m-am dus în oraş ca să fac acolo. Aici e mai frumos că e în lavandă, e fain şi mă bucur pentru că am lucrat la ea, mult. Şi am ajuns să ne vaccinăm aici".

După imunizare, cei vaccinaţi au primit limonadă făcută tot cu lavandă. Nimeni n-a plecat acasă clasica fotografie din lanul de lavandă. "După vaccinare, vine relaxarea în lavandă. Despre asta este. Aici este o stare de bine. Avem lavandă în primul rând să ne relaxaze, în al doilea rând, avem limonadă cu lavandă ca să ne răcoarească şi bineînţeles, mâncarea", a declarat Andreea Marian - proprietara grădinii cu lavandă.

Zeci de persoane s-au vaccinat în weekend, cu serul Jhonson&Jhonson, în lanul de lavandă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Vaccinare în lavandă, experienţă unică în Timiş: "E foarte frumos. După vaccinare, vine relaxarea în lavandă"