Antena Meniu Search
x

Video Vaccinarea angajaţilor de pe litoral, colac de salvare pentru Horeca. Patronii încearcă să-şi readucă afacerile pe linia de plutire

Patronii restaurantelor de pe litoral încearcă din răsputeri să-şi readucă afacerile pe linia de plutire. Pentru acest lucru au demarat o campanie accelerată de vaccinare a angajaţilor, în speranţa că industria HORECA se poate salva.

de Redactia Observator

la 06.05.2021, 08:48

Vezi și
  • Vaccinarea angajaţilor de pe litoral, colacul de salvare pentru industria Horeca
  • Patronii încearcă din răsputeri să-şi readucă afacerile pe linia de plutire

''Safe location, noi ne-am vaccinat''. Este noul mesaj după care se ghidează patronii de la malul mării.

Corina Martin, președinte de onoare RESTO: Dacă există locații în care rata de vaccinare în rândul personalului vaccinat trece de 90 la sută, deja vorbim de o locație care va fi semnalizată de acest sticker pe care noi îl acordăm acelei locații.

Deja în cele mai multe dintre restaurantele de la malul mării majoritatea angajaților s-a vaccinat.

Mariana Bajdechi, administrator local: Într-o proporție de 100 la sută, persoanalul de pe sală a fost vaccinat în felul acesta ne asigurăm clienții că vor avea parte de servicii în siguranță.

Pe acelaşi subiect

Ana Liza, ospătar: E ok să asigurăm personalul, clienţii care vin aici, că sunt siguri, că nu au probleme cu asta.

Clienţii nu mai sunt la fel de temători

Iar clienţii spun că vaccinarea angajaţilor din restaurante, baruri şi terase le oferă linişte.

''Eu sunt foarte de acord! Chiar foarte de acord. Deci eu sunt de acord cu vaccinarea, e bine aşa. Ar duce la relaxare, am sta mai liniştiţi noi.''

Egevit Aslan, președinte RESTO: Este logic și normal ca fiecare să vorbească și cu angajații și cu clienții ca să încurajăm această vaccinare.

Managerii localurilor speră, acum, ca vara să vină cu mai puţine restricţii şi cu mai mulţi turişti dornici de distracţie şi de relaxare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Vaccinarea angajaţilor de pe litoral, colac de salvare pentru Horeca. Patronii încearcă să-şi readucă afacerile pe linia de plutire