Antena Meniu Search
x

Valentine's Day, motiv de bucurie sau coșmar. Și instituțiile statului au fost lovite de Cupidon

Pentru ele este cea mai iubită zi din an. Pentru ei, un coşmar. Indiferent de cum privesc Valentine's Day, cuplurile şi-au făcut cadouri în funcţie de buget şi inspiraţie. Şoferii au văzut inimioare la semafor, iar instituţiile statulului au fost lovite de Cupidon.

de Redactia Observator

la 14.02.2019, 22:53

Vezi și

Pentru ele este cea mai iubită zi din an. Pentru ei, un coşmar. Indiferent de cum privesc Valentine's Day, cuplurile şi-au făcut cadouri în funcţie de buget şi inspiraţie. Şoferii au văzut inimioare la semafor, iar instituţiile statulului au fost lovite de Cupidon. Nu toţi sărbătoresc această zi şi au ţinut să arate acest lucru persoanei iubite cu o surpriză neplăcută.

Cofetăriile sunt pline de declaraţii dulci de iubire. Cu bezea, fructe de pădure, spumă de ciocolată sau pralină, nimeni nu poate spune "nu" unei asemenea tentaţii.

Ca inimioarele din zahăr s-au topit şi inimile celor care astăzi au primit flori de la perechea lor. La doar o singură florărie, astăzi au fost de 10 ori mai mulţi clienţi şi s-au vândut 1000 de trandafiri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Dar costă cel puţin 150 de lei, de zece ori mai mult decât un trandafir proaspăt.

La Constanţa, dragostea îţi sare în ochi şi pe stradă. Şoferii sunt obligaţi să oprească atunci când văd inima roşie la semafor.

Spiritul iubirii a cuprins şi instituţiile statului

La MapN, dragostea pluteşte în aer, iar Ministerul Energiei ne invită să stingem, romantic, lumina. De Valentine's Day, Poliţia Română le cere celor care îi urmăresc să se iubească frumos şi spune "stop violenţei".

Sărbătoarea celebrată în toată lumea a pus totuşi în dificultate mai multe cupluri.

Jurnaliştii britanici au întocmit o listă cu cele neinspirate cadouri, printre care detergenţi de vase, un inel de plastic sau cutii de ciocolată cu gândaci. Pare incredibil, dar un bărbat chiar i-a dăruit iubitei lui un şarpe viu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Valentine's Day, motiv de bucurie sau coșmar. Și instituțiile statului au fost lovite de Cupidon