Antena Meniu Search
x

Ziua Îndrăgostiţilor. Cele mai neinspirate cadouri primite în acest an (Galerie foto)

Ziua Îndrăgostiţilor este o ocazie specială, pentru a-ţi arăta aprecierea, respectul şi dragostea faţă de partener, dar lucrurile nu merg mereu conform planului.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 14.02.2019, 11:07

Ziua Îndrăgostiţilor este o ocazie specială, pentru a-ţi arăta aprecierea, respectul şi dragostea faţă de partener, dar lucrurile nu merg mereu conform planului.

Mai multe persoane au arătat eşecurile grave de care au avut aprte, incluzând trandafiri ofiliţi ori îngheţaţi, texte nepoliticoase sau cadouri care mai de care mai ciudate.

Pe 14 februarie, mii de cupluri din întreaga lume îşi arată dragostea prin cadouri şi surprize cât mai inedite. Nu toţi însă se pricep la daruri, mai ales dacă romantismul nu este punctul lor forte, motiv pentru care astăzi este şi ziua în care cei singuri pot sta fără griji şi se pot amuza de eşecurile celorlalţi.

Un tânăr a vrut să-i pregătească iubitei o surpriză de Ziua Îndrăgostiţilor şi i-a preparat mai multe fursecuri în formă de inimioare. Când a încercat să facă şi o săgeată pentru a o pune lângă ele, "reţeta" n-a mai funcţionat aşa cum trebuie...

O tânără a publicat o fotografie pe reţelele de socializare cu "ineditul" ei cadou de Valentine's Day. Uşor nepriceput la flori, iubitul ei i-a oferit un buchet cu...coriandru.

Când eşti nerăbdător şi vrei neapărat să ai o parteneră, aşa că îţi încerci norocul cu vreo 20. Un tânăr a profitat de această ocazie şi a trimis mesajul: "Hei bună frumoaso! A trecut ceva timp, dar mi-am dorit să-i urez o Zi a Îndrăgostiţilor fericită! îmbrăţişări şi pupici". Din păcate, a creat un grup cu cele 20 de pretendente, care nu au fost tocmai mulţumite de gestul său. 

Nu ştii ce să alegi? Ciocolată şi o zi alături de partener/ă, ori o bucată de carne pentru un grătar cu prietenii? Nu-i nimic, un tânăr a găsit varianta care le combină pe amândouă. Ţinând cont că bucata de carne este în formă de inimă, nu ai cum să nu mulţumeşti pe toată lumea... 

O variantă asemănătoare a postat şi o tânără, doar că ciocolata a fost schimbată de această dată cu un trandafir, lângă bucata de carne în formă de inimă. Nimic mai romantic.

O tânără a pozat un buchet din bambus, care trebuia să fie în formă de inimă, însă jumătate din plantă s-a ofilit complet, iar cadoul...numai cadou n-ar fi. 

Cea mai neinspirată decizie este să laşi un cadou care conţine ciocolată la vedere şi mică distanţă faţă de patrupedul familiei. O femeie s-a ales doar cu ambalaje, după ce câinele ei a mâncat tot ce a găsit mai delicios în cutie. Ea a menţionat totuşi că animalul său de companie este bine şi nu a păţit nimic din cauza dulciurilor.

"Nu aş fi reuşit să fac asta nici măcar dacă îmi propuneam" a scris o tânără, postând o fotografie cu felicitarea pe care a primit-o de la soţul ei. Omul a comandat un buchet de flori şi i-a cerut florarului să lase felicitarea goală, pentru că oricum soţia îşi dădea seama de la cine sunt. Angajatul însă a respectat ad literam cerinţa şi a scris pe felicitare: "Mi s-a cerut s-o las goală".

O tânără a primit un buchet de trandafiri îngheţaţi, după ce iubitul ei i-a ascuns în portbagajul maşinii peste noapte, la mai puţin de zero grade... 

Un utilizator Instagram a postat un cadou de Valentine's Day, găsit la raionul cu unelte: O cutie de ciocolată în formă de unelte, alături de mesajul "Tare ca un instrument". 

"Când soţul tău uită de Ziua nÎndrăgostiţilor şi crede că are şanse de scăpare" a scris o tânără alături de o poză în care apare o felie de pâine cu unt, pe care a fost scrijelită o inimioară. Partenerul său pare că a vrut să-i ofere ceva "muncit" de el. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Ziua Îndrăgostiţilor. Cele mai neinspirate cadouri primite în acest an (Galerie foto)