Antena Meniu Search
x

Vameşii din Timiş au descoperit într-o maşină, ascuns sub fusta mamei, un bebeluş

Descoperire şocantă la graniţa cu Ungaria. La un control banal vameşii au găsit ascuns sub fusta mamei un copil de numai cinci luni.

Vezi și

 Descoperire şocantă la graniţa cu Ungaria. La un control banal vameşii au găsit ascuns sub fusta mamei un copil de numai cinci luni. În maşină mai erau doi copii, de cinci respectiv şase ani, care aveau paşapoarte. Pentru bebeluş însă părinţii nu aveau acte care să le permită să îl scoată din ţară.

Astfel, poliţiştii de frontieră au descoperit pe podeaua autoturismului, ascunsă sub fusta mamei, o fetiţă în vârstă de cinci luni, fiica celor doi cetăţeni români, pentru care părinţii au prezentat un certificat de naştere eliberat de autorităţile belgiene.

Cei doi soţi au spus că au recurs la această metodă pentru că doreau să ajungă în Belgia şi nu au ştiut care este procedura pentru a obţine un document valabil de călătorie pentru copilul cel mic.

Pe numele celor doi a fost întocmit dosar penal pentru participaţie improprie la tentativă de trecere ilegală a frontierei, complicitate de participaţie improprie la tentativă de trecere ilegală a frontierei şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Vameşii din Timiş au descoperit într-o maşină, ascuns sub fusta mamei, un bebeluş