Antena Meniu Search
x

Piscinele din București rămân deschise și în septembrie

Oficial, toamna şi-a intrat în drepturi. Neoficial însă, este încă vară la piscinele din București. Iar antreprenorii profită de vremea bună şi anunţă că anul acesta vor prelungi sezonul până la sfârşitul lunii septembrie.

de Redactia Observator

la 02.09.2019, 01:55

Vezi și

Oficial, toamna şi-a intrat în drepturi. Neoficial însă, este încă vară la piscinele din București. Iar antreprenorii profită de vremea bună şi anunţă că anul acesta vor prelungi sezonul până la sfârşitul lunii septembrie. Chiar au modificat şi ofertele sau meniurile pentru ceea ce se anunţă a fi a 4-a lună de vară.

Tineri israelieni au venit în România alături de prietenul lor, viitor mire, ca să sărbătorească împreună ultimele sale zile de burlăcie. Încurajaţi de vremea de vară, au organizat mult aşteptata petrecere la una dintre cele mai mari piscine din ţară.

Pentru această lună extra de distracţie, şi meniurile au suferit schimbări. Acum, predomină cocktailurile specifice toamnei.

Vestea că sezonul de vară se prelungeşte cu încă o lună îi încântă mai ales pe iubitorii de plajă, dornici să-şi menţină bronzul cât mai mult.

Chiar şi în luna septembrie, un cocktail costă între 15 şi 25 de lei, iar un fel principal servit pe şezlong, cel puţin 25 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Piscinele din București rămân deschise și în septembrie