Antena Meniu Search
x

Tânărul din Vaslui care a abuzat o fetiță în scara blocului nu mai rezistă în arest. A cerut magistraților să fie lăsat acasă

Marian Păduraru, tânărul din Vaslui care a abuzat o copilă în scara blocului, nu mai rezistă în arest, din motive încă neidentificate. Tânărul de 24 de ani a cerut magistraților Tribunalului Vaslui să fie lăsat acasă.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 28.03.2019, 12:37

Dezbrăcat pe jumătate, și-a așteptat victima în scara blocului - vremeanoua.ro

Marian Păduraru, tânărul din Vaslui care a abuzat o copilă în scara blocului, nu mai rezistă în arest, din motive încă neidentificate. Tânărul de 24 de ani a cerut magistraților Tribunalului Vaslui să fie lăsat acasă.

Astfel, Marian Păduraru zis "Maneaua", a cerut Tribunalului Vaslui înlocuirea măsurii privative de libertate cu una mai usoară.

Instanta a respins contestatia formulată de către agresor si a decis că locul lui Marian Păduraru este în spatele gratiilor pentru următoarele 30 de zile. Acesta a fost arestat după ce, zilele trecute, a atacat o minoră de 14 ani, în scara blocului. A fugit după ea dezbrăcat, dar a abandonat-o de teama vecinilor, după ce fata a început să tipe.

Dezbrăcat pe jumătate, și-a așteptat victima în scara blocului

Pe acelaşi subiect

Pe jumătate de dezbrăcat, de la brâu în jos, Marian Păduraru a premeditat totul, fiind pregătit să comită o nenorocire. Victima, o minoră, a intrat în scara blocului unde locuia fără să bănuiască nimic, iar agresorul, din întuneric, a sărit pe ea.

Fata a fost pusă la pământ și a început să țipe cât o țineau puterile. Asta nu l-a oprit pe agresor. Doar când au început să iasă vecinii fetei, tânărul a fost nevoit să fugă, însă a fost prins în scurt timp.

Instanța a respins cererea lui Marian Păduraru

Marian Păduraru, zis “Maneaua”, nu este la prima faptă de acest gen. A mai fost cercetat în dosare privind infractiuni la viata sexuală si a făcut chiar si închisoare pentru o faptă similară, dar si pentru tâlhărie, potrivit vremeanoua.ro.

Instanta a luat act de contestatia agresorului, dar a respins-o ca fiind nefondată si a considerat că locul unui asemenea pericol public este în spatele gratiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Tânărul din Vaslui care a abuzat o fetiță în scara blocului nu mai rezistă în arest. A cerut magistraților să fie lăsat acasă