Antena Meniu Search
x

Video Şi-a terorizat vecinii cu 34 de pisici ţinute într-o garsonieră

Locatarii unui bloc din Piteşti au ajuns la capătul răbdării. Spun că mirosul în imobil este insuportabil din cauza unei vecine care creşte 34 de pisici într-o garsonieră de 25 de metri pătraţi. Un judecător a decis deja că femeia mai are voie să păstreze doar două feline. Însă proprietara nu vrea să audă de aşa ceva.

de Redactia Observator

la 17.03.2021, 10:31

Vezi și

A fost momentul în care poliţiştii au trecut pragul locuinţei şi au constatat că sesizarea făcută de vecini este reală. Peste 30 de pisici erau ţinute în garsoniera de la etajul 9, din Piteşti. Mirosul i-a adus în pragul disperării pe vecini.

"Nu cred că vreţi să ştiţi cum este pe timp de vară, în ciuda faptului că stau la parter... este insuportabil. Acum curăţă femeia de serviciu şi după 5 minute nu se poate respira. În momentul în care ajung acasă nu ştiu cum să închid uşa mai repede pentru că îmi intră mirosul de pe casa scării şi după trebuie să ţinem geamurile deschise să aerisim".

Vecinii au dat femeia în judecată în urmă cu trei ani şi au câştigat procesul. Un judecător a decis că din cele 34 de pisici, proprietara mai poate păstra doar două. Restul ar trebui trimise la adăposturi. 

Miros cumplit în bloc

"În proprietatea mea personală este dreptul meu să am ce doresc...Mirosul nu vine de la pisicile mele, mirosul venea de la o conductă pe care domnul de sub mine a spart-o pentru că era nervos şi supărat", spune proprietara.

Vecinii vor acum să apeleze la un executor judecătoresc care să pună în aplicare sentinţa. 

Gabriel Dima, preşedinte asociaţie locatari: "Am apelat la Poliţia Piteşti, inclusiv ieri am dat telefon prin 112, ne-au spus că Poliţia Animalelor nu e funcţională şi că în situaţia în care avem hotărâre judecătorească să apelăm la un executor judecătoresc că pe ei îi depăşeşte..."

Proprietara zice, însă, că nu se va despărţi de pisici orice ar fi.

Citeşte şi: Pisicile unei bătrâne, străpunse de săgeţile din arbaleta unui constănţean. Poliţia îl caută

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri sociale » Şi-a terorizat vecinii cu 34 de pisici ţinute într-o garsonieră