Meniu
Search
x

Pisicile unei bătrâne, străpunse de săgeţile din arbaleta unui constănţean. Poliţia îl caută

O bătrână din Constanţa şi-a găsit pisicile cu săgeţi înfipte în ele, cel mai probabil provenind de la o arbaletă. Una dintre pisici nu a supravieţuit, iar cealaltă a fost predată unui veterinar, pentru operaţie.

De Cristian Ionescu la 09.03.2021, 17:00

Pisici vânate cu arbaleta, la Constanţa

În localitatea Poarta Alba,Constanta, o persoana foloseste o arbaleta sau un arc dupa buna placere, tragand in animale, momentan 2 pisici au fost ranite grav, una a decedat datorita ranilor produse, iar cealalta care are o sageata in cap, e destul de greu de prins la momentul acesta. Eu voi merge maine acolo sa depun plangere la politie si sa incerc sa prind pisicuta, sa o duc de urgenta la veterinar! Ne-ar prinde tare bine implicarea dumneavoastra, pentru a reusi sa il prindem pe  acest "om"", a scris pe Facebook Ada Constantinescu, o iubitoare de animale din Constanţa.

Tânăra precizează că pisica rănită la cap de săgeată a fost internată într-o clinică de animale şi va suferi o operaţie chirurgicală pentru extragerea săgeţii. Ea spune că pisicile era hrănite de o doamna in curtea dansei, iar copiii din vecini povestesc despre un "domn" care ii tot cheama la vanatoare cu arbaleta.

Poliţiştii precizează că, în urma apariției în spațiul public a unor imagini în care apar mai multe pisici rănite, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor s-au autosesizat și au deschis un dosar de cercetare penală, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept și rănirea sau schingiuirea animalelor.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Pisicile unei bătrâne, străpunse de săgeţile din arbaleta unui constănţean. Poliţia îl caută