Antena Meniu Search
x

Vedetele Observator şi Gaşca Zurli susţin „Sănătatea prin sport", în rândul copiilor din centrele de plasament

Anca Lungu şi Octavia Geamănu, dar şi Truli le-am făcut o surpriză copiilor de la centrul de zi "Mia's Children". O zi de vacanţă „încărcată" cu sport şi sănătate, odată cu lansarea proiectului-pilot "Sănătate prin sport. Ajută-i să crească frumos!"

Vezi și

Anca Lungu şi Octavia Geamănu, dar şi Truli le-am făcut o surpriză copiilor de la centrul de zi "Mia's Children". O zi de vacanţă „încărcată" cu sport şi sănătate, odată cu lansarea proiectului-pilot "Sănătate prin sport. Ajută-i să crească frumos!"

Startul orei de sport a fost dat de Daniel, cu câteva minute de încălzire, în care vedeta Observator le-a explicat celor mici cum trebuie să-şi pregătească organismul pentru alergare. Conduşi de maratonistul în scopuri caritabile şi încurajaţi de Octavia Geamănu, copiii au finalizat cu succes cursa din jurul Parcului Palatului Mogoşoaia.

Spre bucuria celor mici, cele două vedete le-au dat micuţilor autografe pe diplomele primite.

Surpriza zilei a venit de la Gaşca Zurli. Truli a făcut sport cu cei mici, jocuri educative, au cântat împreună cântece vesele şi, desigur, nici simpatica vedetă a copiilor nu a scăpat de dat autografe.

După un sport sănătos, merge o gustare sănătoasă. Înainte de picnic, copiii de la centrul de zi Mia's Children au aflat de la Dr. Ruxandra Pleşea că cea mai importantă masă a zilei este micul-dejun, că nu trebuie să sărim peste gustările cu legume şi fructe, dar şi cât de importantă este hidratarea, mai ales în zilele călduroase şi atunci când facem sport.

Prinţesa Polonic a dat iar din bagheta magică şi a transformat bucătăria brâncovenească a Palatului Mogoşoaia într-un atelier ultramodern, în care brioşele sănătoase au crescut mai ceva ca în basme, sub mâinile îndemânatice ale prinţesei şi atenta supraveghere a copiilor.

După ce copiii au lăsat lună şi bec poiana pentru picnic, ghidul Palatului Mogoşoaia le-a oferit celor mici şi o scurtă lecţie de istorie, printr-o vizită a palatului. Copiii crescuti de Mama Mia au fost protagonistii campaniei Obeservator, "Copiii nu sunt de vânzare". Mama Mia are în jur de 40 de copii, pe care i-a luat la centrul sau de pe stradă, din canalele Bucureştilor şi din alte locuri în care cei mici au fost abandonaţi de părinţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Vedetele Observator şi Gaşca Zurli susţin „Sănătatea prin sport", în rândul copiilor din centrele de plasament