Antena Meniu Search
x

Video Veseli şi echipaţi cu schiuri, copiii cuceresc pârtiile din Straja, cu ajutorul instructorilor

Pe pârtia de la Straja s-au deschis taberele de schi, iar instructorii deja îi învaţă pe copii tot ce trebuie să ştie ca să devină schiori buni. Sau ... snowboarderi.

de Marius Alexoiu

la 30.12.2021, 18:32

Vezi și

"Mergem, mergem, mergem, doi! Mergem, mergem, mergem, doi!" Aşa răsună pârtiile din Straja. Glasuri vesele de copii veniţi la schi sau la o partidă de bulgăreală. "Bravo! Foarte bine! Vârfuleţele aplecate, nu ne lăsăm pe spate!"

Întrebat dacă nu e greu, un copil răspunde: "Câteodată este greu, câteodată nu. Depinde de dificultatea pârtiei". "Îmi place la schi pentru că învăţ lucruri noi, iar Alexandra (monitoarea n.r.) ne ajută foarte mult pentru a învăţa foarte bine să ne dăm pe schiuri".

Sport şi bucurie la şcoala de schi de la Straja

"Staţiunea Straja este pregătită să primească turişti din toată ţara. Ne propunem ca preţurile să fie accesibile pentru toţi turiştii din ţară. Iar la şcoala noastră de schi şi snowboard aşteptăm schiori şi snowboarderi din toată ţara să înveţe să se dea", spune Marius Fodoran, organizator tabără de schi.

Se ştie că cei mici prind foarte repede. Aşa că rezultatele se văd imediat. La fel şi bucuria!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Veseli şi echipaţi cu schiuri, copiii cuceresc pârtiile din Straja, cu ajutorul instructorilor