Antena Meniu Search
x

Veste ÎNGROZITOARE despre Maria, fetiţa care a supravieţuit ATACULUI CU CIOCANUL. Ce spune mama ei, care o veghează în spital

Fetiţa care a supravieţuit atacului cu ciocanul şi-a pierdut vederea şi abia mai aude, informează The Sun.

Fetiţa care a supravieţuit atacului cu ciocanul şi-a pierdut vederea şi abia mai aude, informează The Sun.

Potrivit medicilor, citaţi de The Sun, Maria nu mai poate să vadă şi abia aude.

"Cu toţii ne rugăm ca micuţa Maria să-şi recapate vederea şi să nu rămână oarbă pe viaţă", a spus o prietenă de-a Cristinelei Datcu, mama fetiţei.

"Cristinela stă în spital dorindu-şi şi rugându-se ca Maria să-şi revină complet după operaţia suferită, pentru ceea ce doctorii au numit răni descurajante", a adăugat femeia.

Pe acelaşi subiect

Indianul Bidhya Sagar Das este acuzat că l-a ucis pe fiul său Gabriel şi că a lăsat-o pe sora geamănă a acestuia în stare critică, în urma atacului de la începutul acestei luni.

La 18 martie, Cristinela Datcu a intrat la duş şi i-a lăsat pe gemenii Gabriel şi Maria, de doa run an şi jumătate, împreună cu tatăl lor. A auzit ţipetele micuţilor şi a ieşit din baie cu un prosop pe cap, să vadă ce se întâmplă. I-a găsit pe cei doi plini de sânge, iar tatăl nu mai era în cameră.

Citeşte şi: S-a stabilit data la care va începe procesul indianului care şi-a OMORÂT CU UN CIOCAN fiul de un an şi jumătate pe care-l avea cu o româncă, la Londra

A alergat în stradă, doar cu un halat pe ea şi cu prosopul pe cap, strigând după ajutor. Aşa au văzut-o vecinii, care au chemat ambulanţa şi poliţia. Tatăl dispăruse deja, luase cu el şi cicocanul cu care şi-a lovit copii, găsit a doua zi de poliţişti într-un sac de nisip, la câteva străzi distanţă de locul crimei.

Florentina Ilie, prietena Cristinelei Datcu, a lansat o campanie prin care încearcă sa adune 10 mii de lire sterline pentru înmormântarea lui Gabriel, fratele geamăn al Mariei.

Citeşte şi: Horoscopul zilei: 29 Martie 2017

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Veste ÎNGROZITOARE despre Maria, fetiţa care a supravieţuit ATACULUI CU CIOCANUL. Ce spune mama ei, care o veghează în spital