Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei: 29 Martie 2017

Berbecii aşteaptă vremuri mai bune din punct de vedere profesional. Au muncit mult şi sunt nerăbdători să se bucure şi de roadele eforturilor din ultima vreme.

****

Taurii se mişcă eficient în primele ore ale dimineţii, aşa că vor avea şi rezultate. Vor reuşi să termine o bună parte din activităţile din plan în timp record.

****

Pe acelaşi subiect

Gemenii ar trebui să fie mai toleranţi şi mai comunicativi dacă vor să lucreze în echipă. Indicat ar fi să ia în calcul şi părerile colegilor.

****

Racii NU sunt foarte activi la serviciu, se concentrează mai mult pe soluţionarea problemelor casnice. Şi asta pentru a-şi mulţumi partenerul de viaţă.

****

Leii aveau un program prestabilit pentru astăzi, însă un eveniment din cursul dimineţii le va da toate planurile peste cap. Nu vor avea încotro, şi se vor conforma.

****

În schimb Fecioarele încep ziua cu dreptul. Se vor bucura de reuşite, atât în plan profesional, cât şi în plan sentimental.

****

Balanţele vor avea mult de câştigat de pe urma calmului de care dau dovadă în relaţiile sociale. După prânz, se anunţă o întâlnire mult aşteptată.

****

Astăzi Scorpionii sunt foarte leneşi, îşi amână toate treburile importante. Nu vor reuşi decât să-şi supraîncarce programul.

****

Săgetătorii sunt prieteni de nădejde. Astăzi vor renunţa la propriul program pentru a scoate din încurcătură o persoană dragă.

****

Capricornilor le place să-şi complice singuri existenţa prin suspiciunile nefondate pe care le au vizavi de colegi. Pentru a NU isca dispute, ar fi ideal să fie mai relaxaţi.

****

Vărsătorii uită uneori că graba strică treaba. Pentru a evita anumite greşeli în proiectele demarate, e important să aibă rabdarea necesară.

****

Iar Peştii NU se pot lauda cu un tonus de invidiat. Motivele ar fi suprasolicitarea şi oboseala acumulată din ultima vreme.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei: 29 Martie 2017