Antena Meniu Search
x

Victima celor șapte violatori a pierdut proba maturității

Violată de şapte indivizi care acum sunt, în fine, după gratii şi traumatizată de procese şi de presiunea mediatizării cazului său, copila abuzată din Vaslui s-a prezentat la a doua sesiune a bacalaureatului, dar n-a reuşit să ia examenul maturităţii.

Vezi și

Violată de şapte indivizi care acum sunt, în fine, după gratii şi traumatizată de procese şi de presiunea mediatizării cazului său, copila abuzată din Vaslui s-a prezentat la a doua sesiune a bacalaureatului, dar n-a reuşit să ia examenul maturităţii. Adolescenta încă are nevoie de suportul dascăililor şi al psihologilor ca să obţină diploma de liceu şi să-şi continue studiile cu facultatea.

Singură, cu capul plecat, adolescenta a mers astăzi să-şi vadă rezultatele la Bacalaureat. N-a trecut examenul maturităţii. A luat nota cea mai mică la matematică. Nici la geografie nu a reuşit să obţină peste 5. Presiunea a copleşit-o - examenul a coincis cu o furtună mediatică şi cu un proces de viol.

Cei şapte violatori au fost într-un final arestaţi şi condamnaţi la închisoare, între 5 şi 8 ani. Însă victima lor a rămas profund marcată. În prima sesiune de bacalaureat, nu s-a putut prezenta, iar pentru examenul de acum, nu a fost pregătită.

Fără diploma de bacalaureat, adolescenta nu se poate înscrie la o facultate. Însă poate urma Şcoala Postliceală Sanitară, ca să devină asistentă medicală, aşa cum îşi dorea. Sau poate depune contestaţie, în speranţa că la recorectare va obţine note de trecere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Victima celor șapte violatori a pierdut proba maturității