Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Iaşi a fost la un pas de moarte după ce a fost atacat pe stradă de doi câini periculoşi

Două dintre victimele câinilor de luptă din Iaşi au fost operate de urgenţă. Bărbatul de 47 de ani a fost la un pas de moarte.

Vezi și

Două dintre victimele câinilor de luptă din Iaşi au fost operate de urgenţă. Bărbatul de 47 de ani, rănit grav în zona organelor genitale, a fost la un pas de moarte, spun medicii. Animalele din rasa Amstaff sunt acum sub supraveghere, la un adăpost, şi ar putea fi eutanasiate. Proprietara lor s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Cu doar trei zile înainte de atac, femeia mai fusese amendată cu trei mii de lei, tot după ce câinii au evadat din curtea casei.

Liberi, furioşi şi incontrolabili. Cei doi câini Amstaff erau obişnuiţi să sară gardul casei. Femeia care-i avea în grijă era amendată aproape lunar din cauza lor. Dar niciodată nu lua măsuri. Când devenau violenţi, le lua apărarea, spun vecinii. 

Câinii au sfâşiat trei oameni. Doi dintre ei sunt în continuare internaţi în spital, în stare de şoc. Bărbatul de 47 de ani, rănit grav în zona organelor genitale, a scăpat ca prin minune din colţii animalelor. Medicii spun că hainele groase l-au salvat. 

Abia acum, primăria a început să inventarieze câinii periculoşi din oraş. Potrivit legii, aceştia trebuie înregistraţi, ţinuţi în lesă şi cu botniţă în locurile publice. Femeia ţinea trei câini periculoşi în curte. Toţi au ajuns acum la un adăpost. 

Proprietara a fost audiată câteva ore şi e cercetată pentru vătămare corporală din culpă. 

În vara anului trecut, în Maramureş, un copil de patru ani a fost ucis de câinele Amstaff al unchiului său minor, un animal adus recent în ţară şi neînregistrat la Poliţie. Băiatul de 17 ani, dar şi tatăl său au fost trimişi în judecată şi îşi aşteaptă sentinţa. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat din Iaşi a fost la un pas de moarte după ce a fost atacat pe stradă de doi câini periculoşi