Antena Meniu Search
x

Explozie de proporţii la o magistrală de gaze. Oamenii au fugit din case, 12 localităţi sunt fără căldură în plină iarnă

Imaginile terorii vin de la Gorj, unde o explozie la o magistrala de gaze a rănit cinci oameni, a distrus case şi a răscolit pământul.

Vezi și

Imaginile terorii vin de la Gorj, unde o explozie la o magistrala de gaze a rănit cinci oameni, a distrus case şi a răscolit pământul. Chiar şi asfaltul a sărit în aer! Iar flăcări înalte de 50 de metri au cuprins clădirea companiei de gaz. Ca să se salveze, angajaţii au sărit pe geamuri. În plin ger, 12 localităţi au rămas fără căldură din cauza avariei. 

Suflul exploziei a devastat comuna Hurezani pe o arie de jumătate de kilometru. De teamă, localnicii şi-au părăsit casele, în timp ce angajaţii companiei de gaz au sărit pe geamuri pentru a-şi salva vieţile.

O acumulare de gaze ar fi provocat infernul. Norul toxic a atins cablurile de curent şi a provocat explozia. Apoi, flăcări de până la 50 de metri au cuprins sediul firmei şi maşinile muncitorilor. Patru oameni au ajuns la spital cu arsuri şi încă unul care a suferit un atac de panică.

Şi geamurile caselor din apropiere au sărit în aer. Autorităţile au fost nevoie să întrerupă alimentarea cu gaz. 12 localităţi traversate de magistrală au rămas fără căldură la minus 5 grade Celsius. 

Intervenţia pompierilor a durat mai bine de o oră. Poliţia a deschis dosar penal de vătămare corporală din culpă, distrugere şi nerespectarea normelor de sănătate în muncă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Explozie de proporţii la o magistrală de gaze. Oamenii au fugit din case, 12 localităţi sunt fără căldură în plină iarnă