Antena Meniu Search
x

Victor Ponta vrea în cursa pentru prezidențiale

Victor Ponta este tot mai aproape de candidatura la preşedinţie. Le-a spus-o, azi, delegaţilor prezenţi la lansarea candidaţilor alianţei PSD-UNPR-PC la alegerile europarlamentare.

Vezi și

O intrare aparte la eveniment şi-a făcut primarul Constanţei, Radu Mazăre. A venit îmbrăcat în aceeaşi costumaţie afişată în ultima perioadă - de războinic. Şi bineînţeles, însoţit de mai multe tinere îmbrăcate la fel.

Radu Mazăre şi-a făcut apariţia îmbrăcat într-un costum de revoluţionar, kaki, cu beretă roşie pe cap, înconjurat de zece tinere. Sigur pe el în preajma fetelor, uşor dezorientat când a venit vorba de. organizare.

Cel mai excentric primar a fost asaltat de doamne care au ţinut neapărat să-l sărute pe obraji şi de domni dornici să se pozeze cu el. Printre cei zece mii de invitaţi a fost şi Marian din Călăraşi. Ca să iasă în evidenţă şi-a făcut propriul costum, în culoarea şi cu însemnele partidului său.

Lansarea candidaţilor alianţei PSD-UNPR-PC la europarlamentare a fost văzută de multe dintre doamne ca pe un bun prilej să-şi afişeze ultimele toalete cumpărate. Pantofi cu toc înalt, ochelarii de soare şi genţile elegante nu au lipsit din ţinuta niciuneia dintre tinerele prezente la eveniment.

Aproape obligatorie a fost, însă, culoarea roşie. Fie ca era vorba doar de pantofi, bluză sau o simplă eşarfă, roşul nu a trebuit să lipsescă din ţinută. Şi cum discursurile au fost prea lungi, pe mulţi i-a răzbit foamea. Aşa că micii care sfârâiau afară, pe grătarea, au avut câştig de cauză.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Victor Ponta vrea în cursa pentru prezidențiale